Hyviä moottoriurheilusivustoja

by kal85

Olit innostunut sitten seuraamaan autourheilua, moottoripyöräurheilua tai moottoriveneurheilua, löytyy netistä laadukkaita sivustoja, joilla pääsee mukaan lajin tapahtumiin. Jos lukeminen taittuu myös englanniksi, moninkertaistuu mahdollisen sivustojen lukumäärä.

Suomenkielisistä sivustoista Motouutiset.fi on moottoripyöräilijöille suunnattu sivusto, jolta löytyy kaikki mahdollinen koeajoista varusteiden kautta alan uutisiin. Moottoriurheilu.tv taas on AKK-Motorsportin sekä Suomen Moottoriliiton tiedotusportaali, jolta löytyy kaikki olennainen SM- ja Suomen Cup-kisoista. Sivusto sisältää myös kaikkien muiden medioiden uutisfiidin, joten siellä pääsee seuramaan suomalaisen moottoriurheilun tapahtumia maksutta. Tulospalvelun lisäksi sivustolla on muuan muassa haastatteluja, henkilökuvia sekä blogikirjoituksia.

Ampparit.com-sivusto kerää sivuilleen tuoreimmat uutiset monista lähteistä ja niin myös moottoriurheilua koskevat tapahtumat. Moottoriurheilu löytyy urheilun alakategoriana. Myös Sportti.comilla on moottoriurheilukategoria, joka keskittyy lähinnä Formula ykkösiin.

Autosport.com on brittiläinen viikoittainen moottoriurheilun nettilehti. Siitä on olemassa englanninkielinen, venäjänkielinen sekä arabiankielinen versio. Se sisältää myös Autosport Live-sivun, jolla lehden kommentaattorit seuraavat autourheilukisoja minuutti minuutilta livenä ja pitävät lukijan mukana tapahtumissa. Sivusto on kattava, sieltä löytyvät niin Formula ykköset, NASCAR-ajot, rallikisat kuin Moto GP:kin.

Motorsportmagazine.comilla on vielä laajempi repertuaari, sivusto kattaa lähes kaiken autourheilun ja moottoripyöräurheilun lajit. Mukana ovat myös karting, Le Mans-ajot, drag racing sekä podcasteja kaikesta moottoriurheiluun liittyvästä.

Jos moottoriveneurheilu on sydäntä lähinnä, on sitä seuraamaan olemassa raceboatinternational.com-sivusto, jolla voi myös ostaa ja myydä veneitä sekä muuta aiheeseen liittyvää kalustoa.